100% Új-zélandi zöldkagyló fagyasztva szárított jutalomfalat
Fagyasztva szárítás
A fagyasztva szárítás, más néven liofilizálás, egy olyan tartósítási technológia, mely mind az élelmiszereknél, mind az állateledeleknél jelenleg az egyik elérhető legkíméletesebb eljárás.
Hogyan történik?
A szárítani kívánt, vizet tartalmazó nyers húsokat először lefagyasztják, majd -20 Celsius fokon vákuum segítségével a vizet kivonják belőle. A víz a szilárd halmazállapotból gőzzé alakul, a folyadékfázis kihagyásával.
Miért hasznos ez a kutyádnak?
– az értékes összetevők nem károsodnak
– tápértékben szinte olyan, mintha nyers húst adnál neki
– a hús íze, aromája megmarad
Összetétele: 100% Új-zélandi zöldkagyló, fagyasztva szárítva
Analitikai összetevők: nyersfehérje 69,3%, nyerszsír 9,6%, nyershamu 5,8%, nedvesség 4,98%
Értékelések
Még nincsenek értékelések.